Nyhedsavisen har fået Aller som kunde

Nyhedsavisens nyhedsbureau fået en ny kunde, oplyser avisens administrerende direktør. Aller skal fremover modtage et specialprodukt fra Nyhedsavisen.

Dansk Nyhedsbureau (DNY) - som er Nyhedsavisens nyhedsbureau - har fået Aller ind i folden, oplyser Morten Nissen Nielsen, Nyhedsavisens administrerende direktør.

"Vi har fået Aller som kunde," siger Morten Nissen Nielsen og understreger, at det ikke er et prøveabonnement, men et specialprodukt. Nærmere vil han ikke komme ydelsen til Aller.

Oplysningen kommer efter, at Information har afvist at være kunde i DNY på trods af, at Morten Nissen Nielsen omtaler Information som kunde.

Microsoft har derimod bekræftet, at de har indgået et samarbejde med DNY. Og nu er der altså kommet en anden - eller tredje om man vil - kunde ind i folden hos Nyhedsavisen.

Hvornår har I Indgået aftalen med Aller?

"For nylig. De kommer også til at købe ydelser hos os. Jeg vil også gerne understreger, at det går fuldstændig efter planen. Som vi har sagt tidligere, så ville vi ha' kunder ind nu. Og det har vi så fået," siger Nyhedsavisens administrerende direktør og fortsætter:

"Vi føler os meget overbevist om den kendsgerning, at vi nu har skabt et alternativ til Ritzaus monopol. Og vi kan fornemme, at der er en stor interesse. Vi er fulde af optimisme."

Hvornår skal jeres kunder begynde at betale?

"Jeg vil ikke kommentere de konkrete aftaler," siger Morten Nissen Nielsen.

Hvad er jeres mål mht. kunder i nyhedsbureauet?

"Vi skal have flere. Det her er en begyndelse. Hvor mange vi vil op på er en hemmelighed."