Nyheds-veteran bliver vejrvært

Efter 17 år på TV 2 Nyhederne skal Per Christiansen være vært på kanalens vejrudsendelser. TV 2 overtager selv produktionen af udsendelserne.

Foto: Nils Meilvang. Per Christiansen vender tilbage til vejrudsendelserne, hvor han begyndte sin TV2-karrerie som redaktionschef.
Læs mere
Fold sammen

TV 2 er ved at gøre klar til en relancering af TV 2 Vejret, og i den forbindelse kommer en af kanalens bedst kendte ansigter til at spille en nøglerolle.

Efter 17 år som nyhedsvært skifter Per Christiansen til den nye vejrudsendelse, som i løbet af foråret går i luften fra studiet i Odense. Her afløser han Mikael Jarnvig, der skifter til DR.

- Per Christiansen er en af landets mest troværdige og mest populære værter. Den styrke skal han tage med over til vejrudsigterne. Per Christiansen har også en stor og stærk fortællekraft, som seerne vil få enorm gavn af på TV 2s nye vejrhold, siger TV 2s nyhedsdirektør, Michael Dyrby, i en pressemeddelelse.

For den nye vejrvært er der tale om et gensyn. Per Christiansen begyndte i sin tid på TV 2 som redaktionschef for vejrudsendelserne, der den gang blev sendt fra Sprogø.

- Jeg glæder mig til at komme i gang med at fortælle om vejr igen, siger han.

Siden 1994 er TV 2s vejrudsendelser blevet produceret af STV, men 1. maj bliver vejret en del af TV 2 Nyhederne. Chef for TV 2 Vejret er Peter Tanev, og TV 2 har planer om at ansætte yderligere en vejrvært.