Nye millionkrav mod tidligere Skykon-direktør

Der er rejst et million-krav mod den tidligere Skykon-direktør, Jesper Øhlenschlæger. Der er indgivet konkursbegæring mod et af hans tidligere selskaber Loop House Holding.

Jesper Øhlenschlægers selskab Loop Housing er kommet under konkursbehandling. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Han kom for alvor i mediernes søgelys, da vindmølleeventyret Skykon gik konkurs. Nu er jagten igen gået ind på den tidligere direktør for Skykon og superiværksætter Jesper Øhlenschlæger.

Et af hans tidligere selskaber i form af Loop House Holding ApS er under konkursbehandling og kurator kræver ti mio. kr.

Det skriver Morgenavisen Jyllandsposten.

Kravet mod Loop House skulle blandt andet dreje sig om transaktioner og lån, men Jesper Øhlenschlæger bestrider, at han skylder noget, fortæller kurator Henrik Steen Jensen, der er partner i Holst, Advokater i Aarhus.

Sagen har fået den drejning, at Jesper Øhlenschlæger pludselig har flyttet sit domicil fra Strandvejen i Aarhus til Schweiz. Det har skabt uenighed om, konkurssagen kunne køre i Danmark, men det har skifteretten netop afgjort, at den kan.

Skat skulle ligeledes have et mellemværende med Jesper Øhlenschlæger, men om det kun drejer sig om Loop House eller om der også er andre forhold involveret vil Skat ikke kommentere på.

Jesper Øhlenschlæger har en lang række konkurser bag sig og en stor bunke af selskaber under konkursbehandling.