Nye fyringer i Danske Bank

Danske Bank nedlægger yderligere 220 stillinger. Det skyldes dels en sammenlægning af erhvervsrådgivningen i banken og realkreditinstitutttet og dels den generelle aktivitetsnedgang på bolig- og fondsområdet. (Opdateres)

Foto: Scanpix.
Læs mere
Fold sammen
Der forsvinder yderligere 220 stillinger fra Danske Bank-koncernen. Fyringsrunden kommer oven i de fyringer, som banken varslede i sit årsregnskab i begyndelsen af februar.

Ledelsen har besluttet, at erhvervsrådgivning i Danske Bank og i Realkredit Danmark kan foregå samme sted, hvilket gør en række medarbejdere overflødige. Det er derfor planen at lægge realkreditinstituttets erhvervscentre sammen med bankens financentre, og kunder vil frem over kun få rådgivning fra et sted.

"Sammenlægningen betyder sammen med en generel aktivitetsnedgang på bolig- og fondsområdet, at antallet af medarbejdere i Danske Bank koncernen reduceres med 220," står der i Danske Banks halvårsrapport.

I årsregnskabet meddelte banken, at der skulle nedlægges 1350 stillinger, hvor det var ventet, at de 1000 kunne klares med naturlig afgang i år.