Ny Ultra-edition mobil fra Samsung

Samsung Ultra Edition 13.8 har modelnavnet Z720, og er en af verdens tyndeste HSDPA-telefoner - også selvom det er en slider-model i stil med D900. Dog er det ikke den helt hurtige udgave af HSDPA

Samsung Z720. Pressefoto Fold sammen
Læs mere
Samsungs Ultra Edition-mobiler er et tydeligt tegn på, at man sagtens kan have masser af teknik i en tynd mobiltelefon. Nu er de klar med Z720, som også går under navnet Ultra Edition 13.8.

Det specielle ved Z720 er, at den har HSDPA, som (i dette tilfælde) giver hastigheder på op til 1,8 mbps. Dermed kan man let surfe på mobilen, men med den samme hastighed som nutidens bredbåndsopkobling derhjemme.

Blandt denne models mange funktioner finder man et 3 megapixel kamera med autofokus, en 2,1" stor TFT skærm med QVGA-opløsning og en webbrowser, der kan håndtere HTML-sider.

Lidt til enhver

Foruden dette er der også godbidder til forretningsmanden, der kan få glæde af den indbyggede dokument-viewer samt PIM-funktioner. Z720 er i øvrigt også den første model fra Samsung med Google Search og GMail-applikationer installeret..

De designglade kan glæde sig over vægten, som nærmest skraber jorden på kun 80 gram. Dimensionerne siger cirka 10,5 cm i højden og 5 cm i bredden - her er der altså heller ikke noget at komme efter. Så afhænger det blot af, om telefonen har den plastik-følelse, som nogle Samsung-telefoner lider af.

Z720 har selvfølgelig også en underholdningsside. Her kan man f.eks. nævne den sjove brugerflade uGo, som tilpasser sig efter lokation, dag/nat osv. Derudover kan den afspille videoer og musik, og har selvfølgelig nogle spil forudinstalleret.

Z720 er allerede på markedet nogle enkelte steder i Europa, men vil indenfor kort tid komme til hele Europa. Vi forventer en pris på ca. 3500 kr.