Ny topchef i skjult dansk erhvervssucces

Det danske firma, der blandt andet står bag Sun Lolly-is og Sun Quick-saftevand, henter ny adm. direktør fra Carlsberg.

Den nye administrerende direktør er Søren Holm Jensen fra Carlsberg, der tiltræder 1. februar og dermed afløser Ole den nuværende direktør Ole Jørgensen, som går på pension. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

På sommerdage læsker danskerne sig ofte med en skub-op is fra Sun Lolly eller saftevand fra Sun Quick. Det er dog de færreste, der kender til navnet CO-RO, der er firmaet bag.

I udlandet har man allerede fået øjnene op for det danskejede firma fra Frederikssund, og en voldsom vækst betyder nu, at firmaet har fundet manden, der skal sætte endnu mere fart i saftevandsproducenten.

Den nye administrerende direktør er Søren Holm Jensen fra Carlsberg, der tiltræder 1. februar og dermed afløser Ole den nuværende direktør Ole Jørgensen, som går på pension.

»Den fondsejede CO-RO koncern har i de seneste år haft en meget positiv udvikling, og vi har haft en grundig søgning for at finde Ole Jørgensens afløser. Selvom mere end 90 pct. af vores aktiviteter ligger udenfor Danmark, så ligger det i fundatsen, at hovedkvarteret ligger i Frederikssund. Vi er stolte over, at CO-RO har udviklet sig til en koncern, hvor den har kunnet tiltrække så stærk en lederkapacitet fra Carlsberg,« siger formanden for bestyrelsen Michael Ring.

Selv håber den kommende direktør Søren Holm Jensen at kunne bidrage til den fortsatte positive udvikling i CO-RO koncernen, der i maj måned afleverer rekordregnskab på over 200 mio. kroner på bunden.

»Muligheden for at sidde for bordenden i en international koncern har længe været et ønske for mig. Det er ikke ofte sådan en mulighed viser sig, så da den pludselig opstod, slog jeg til,« siger Søren Holm Jensen, der i sin ansættelsesperiode hos Carlsberg blandt andet har koncentreret sig om markedet i Hong Kong og Malaysia.

Netop Søren Holm Jensens udlandserfaringer, skaber tryghed og optimisme hos den snart forhenværende direktør, Ole Jørgensen.

»Med mere end 40 års ansættelse i CO-RO koncernen - må man sige, at jeg har aftjent min værnepligt - og jeg har det rigtig godt med at overdrage styrepinden til Søren Holm Jensen, som har ledelseserfaring fra Asien og Mellemøsten, som netop er vores kernemarkeder,« siger Ole Jørgensen.