Ny storaktionær i Fionia Bank vil af med ejerbegrænsning

Den fynske Fionia Bank har fået ny storaktionær med mere end fem pct. af aktierne. Aktionæren Bill & Belling Invest Aps vil ifølge Fyens Stiftstidende af med den 10 pct.'s ejerbegrænsning, der er i bankens vedtægter.

Investeringsselskabet ejes af de to fynske ejendomsmatadorer Karsten Bill Rasmussen og Jens Belling. Selskabet understreger ifølge Fyens Stiftstidende, at der er tale om en langsigtet investering.

- Forretningsmændene mener, at Fionia Banks aktier er stærkt undervurderede - ikke mindst i betragtning af det seneste gode halvårsregnskab, skriver avisen på sin hjemmeside, Fyens.dk.

Én aktionær må højst eje 10 procent af Fionia Banks aktier, men de to investorer vil gerne højere op end denne grænse. Derfor beder de ifølge Fyens.dk bestyrelsen om at fjerne denne begrænsning.

Jens Belling ejer Middelfart-virksomheden Lillebælt Gruppen. Den er senest blevet kendt for at være med i købet af Roulunds-fabrikken i Odense og for at ville bygge en ny bydel på den tidligere slagterigrund i Odense.

Karsten Bill Rasmussen ejer et meget stort antal erhvervsejendomme - især i Odense og i København.

RB-Børsen