Ny spiller vil erobre skadeservicemarked

De store danske spillere på markedet på skadeservice - SSG, Skadeservice Danmark og ISS kan se frem til konkurrence. En ny spiller har meldt sig på banen med store ambitioner.

Foto: Scanpix.
Læs mere
Fold sammen
Op mod en tredjedel af et næsten milliard kroner stort marked for oprydning, rengøring og skadebegrænsning efter forsikringsdækkede skader - det der under et kaldes skadeservice - skal i løbet af blot et par år erobres fra markedets tre store spillere SSG, Skadeservice Danmark og ISS. Det skriver dagbladet Børsen.

Det er ambitionen hos branchens nyeste udfordrer, Dansk Bygningskontrol.

Virksomheden med pt. cirka 30 medarbejdere har efter en etableringsfase løst skadesopgaver fra to afdelinger på Sjælland gennem det seneste halve år, og nu står resten af landet for tur med etablering af yderligere en afdeling på Sjælland og flere afdelinger i Jylland.

Målet er at blive landsdækkende i løbet af tre år, og at planen skal realiseres under en lavkonjunktur, får ikke hovedaktionær og bestyrelsesformand Henrik Hildebrandt til at ryste på hånden.

»Forsikringsbrancen leder efter alternativer til de etablerede virksomheder, og det er derfor, at jeg tør gå i gang med dette her,« siger Henrik Hildebrandt, der indledningsvis har investeret omkring 10 mio. kr. af sine egne penge i opstarten af Dansk Bygningskontrol.