Ny rute hos Icelandair åbner for flere USA-afgange

Fra sommeren 2011 kan Icelandair tilbyde tre ugentlige flyvninger til Keflavik, hvorfra der ofte er afgange til USA.

Foto: Jens N¿rgaard Larsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Fra den 1. juni 2011 introducerer det islandske flyselskab Icelandair tre ugentlige flyvninger fra Billund direkte til Keflavik. Ruten vil i første omgang blive fløjet til og med den 12. september med afgange på mandage, onsdag og lørdage.

Det oplyser Icelandair i en pressemeddelelse.

”Vi mærker stor interesse og efterspørgsel efter en Icelandair-rute fra Billund til Island med muligheden for fly videre vest over, og det samme hører vi fra vores samarbejdspartnere i Jylland og på Fyn. Fra sommeren 2011 er det en realitet, hvilket vi naturligvis er meget glade for” siger Bjarni Birkir Hardarson, adm. direktør for Icelandair i Skandinavien.

”Det er et længe næret ønske, der nu bliver til virkelighed med den nye Icelandair-rute”, siger Kjeld Zacho Jørgensen, adm. direktør i Billund Lufthavn A/S. ”Vi har gennem længere tid oplevet et grundlag for en højere frekvens og med tre ugentlige flyvninger åbnes der for rigtig gode muligheder for en fleksibel tilrettelæggelse af et besøg på Island. Samtidig er adgangen til rutenettet i USA/Canada meget attraktiv og nem. Icelandair har skabt nogle flyvninger, der passer utrolig godt med flyvninger videre mod vest.”

Icelandair, der har mange videre forbindelser til USA/Canada direkte fra Keflavik, får, udover de normale eftermiddagsafgange, daglige morgenfly til New York og Boston næste sommer.