Ny platform skal være benchmark for trådløse produkter

William Demant Holding kunne i sit årsregnskab for 2015 tirsdag morgen løfte sløret for lanceringen af en helt ny produktplatform baseret på den trådløse 2,4 GHz-teknologi.

William Demant Holding kunne i sit årsregnskab for 2015 tirsdag morgen løfte sløret for lanceringen af en helt ny produktplatform baseret på den trådløse 2,4 GHz-teknologi. Arkivfoto. Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Nørgaard Larsen

Platformen lanceres i slutningen af andet kvartal i år og kommer til at indeholde selskabets nye dual chip-produkt, som selskabet allerede sidste år fortalte ville komme i løbet af 2016.

Samtlige af selskabets største konkurrenter vil også i 2016 lancere nye produkter baseret på trådløs teknologi, men William Demant er med tirsdagens melding først ude af startblokken, og det kan give en stor fordel, lyder vurderingen fra selskabet selv.

- Vi får sat et benchmark for, hvad de nye produkter skal kunne på den audiologiske front, som ikke har så meget med 2,4 GHz at gøre, men vi kommer ikke med et helt nyt produkt uden at have de audiologiske fordele med. Det andet er naturligvis at kunne streame direkte til en iPhone uden at have en mellemstation. Derudover har det været vores ønske at kunne holde strømforbruget lavt, og det gør vi også, siger Niels Jacobsen, der er administrerende direktør hos William Demant Holding, til Ritzau Finans.