Ny mandekanal i seng med Boxer

Bonniers nye mandekanal, Canal 9, bliver en del af TV-pakkerne hos den nye store udbyder på det danske TV-marked, Boxer.

Foto: Claus Bech
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Både Canal 9 og søsterkanalen Canal+ bliver en del af TV-pakkerne, når Boxer til november for alvor går i luften med digitalt TV til danskerne.

Dermed sikrer mandekanalen Canal 9 sig en vigtig distributionsaftale i bestræbelserne på at holde fast i de attraktive rettigheder til den bedste danske fodboldrække.

Canal 9 går i luften 17. juli med en lang række attraktive sportsrettigheder, der blandt andet tæller den danske superliga, Premier League, Serie A og La Liga. Canal 9s rettigheder til to danske superligakampe om ugen afhænger af, hvor mange husstande, der har mulighed for at zappe over på kanalen.

Blandt andet af den grund er distributionen afgørende. Canal 9 har i forvejen indgået aftale med Canal Digital, ligesom man forhandler med landets næststørste udbyder af kabel-TV, Stofa.

Boxer er nu oppe på 21 af de 29 kanaler, som man har varslet fra 1. november, hvor man spiller ud med sit konkrete tilbud i markedet.

”Vi er meget tilfredse med aftalen, som blandt andet sikrer Boxers kunder adgang til noget af det bedste superligafodbold i Danmark via CANAL9. Og filmelskerne kan glæde sig til at kunne se CANAL+ via almindelige antenner,” siger adm. direktør for Boxer, Steen Ulf Jensen, i en pressemeddelelse.