Ny mand i spidsen for Dagbladet Børsen

Anders Krab-Johansen efterfølger Leif Beck Fallesen som ansvarshavende chefredaktør og administrerende direktør for Dagbladet Børsen A/S.

Anders Krab-Johansen Fold sammen
Læs mere
Foto: MICHAEL DAUGAARD
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Anders Krab-Johansen skifter rollen som redaktionschef for TV 2 News ud med en stilling som ansvarshavende chefredaktør hos Børsen. Derudover skal han også fungere som administrerende direktør for Dagbladet Børsen A/S, oplyser borsen.dk.

43-årige Anders Krab-Johansen har arbejdet som journalist og chef ved tv, radio, aviser og nyhedsbureau. Herunder i alt otte år for Børsen, som journalist, EU-korrespondent i Bruxelles og politisk redaktør.”Jeg kender Børsen, og ser frem til at arbejde med de dygtige folk i huset. Opgaven bliver at sikre Børsens position, som et uundværligt kvalitetsmedie for erhvervsfolk. Det kræver en skarp profil, journalistik af høj klasse og udvikling af de trådløse platforme,” siger Anders Krab-Johansen til borsen.dk

Anders Krab-Johansen er uddannet cand.scient.pol fra Københavns Universitet i 1995 og journalist fra Columbia University i New York, 1994. Han afløser tidligere chefredaktør Leif Beck Fallesen, som har valgt at trække sig som ansvarshavende chefredaktør og administrerende direktør for bladhuset.”Jeg har været utrolig glad for Børsen, som har alle muligheder for at blive den første danske avis, der lykkes med en digital forretningsmodel. Jeg har ingen planer om at gå på pension, men skal jeg nå at arbejde med andre opgaver, så er det tiden at forlade Børsen. Et generationsskifte er altid sundt for en virksomhed, og jeg er meget tryg ved at overlade dagbladet Børsen til Anders Krab-Johansen,” lyder det fra Leif Beck Fallesen.