Ny fusion vil konkurrere med TDC om erhvervskunderne

Det danske teleselskab Connection Tele-punkt bliver opkøbt af Firstcom for 45 mio. kr.

Foto: Torben Christensen

Det er planen, at de to selskaber i løbet af 2016 skal fusionere til ét. Håbet er, at de to teleselskaber kan udvide sin markedsandel endnu mere.

På nuværende tidspunkt er Firstcom leveringsdygtig inden for it-telefoniløsninger til erhvervskunder, og Connection Tele-punkt har solgt teleløsninger til erhvervskunder siden 1988.

Det skriver Dagbladet Børsen.

- Vi leverer hele spektret. Vi leverer løsninger. Noget som TDC og de andre store teleselskaber ikke gør, nemlig en løsning der gør det muligt for kunderne at svare på deres arbejdstelefon fra deres mobiltelefon, siger Jean-Pierre Vandromme, der er administrerende direktør for Firstcom og nu bliver bestyrelsesformand for Connection.

Allerede nu kan virksomhederne optimere betydeligt, da begge selskaber i dag leverer til de samme kunder. I stedet for at sende flere salgsfolk og reparatører kan virksomheden nu bare sende en enkelt.

Jean-Pierre Vandromme mener, at det fusionerede selskab kan udfordre de store telekoncerner, da de sælger løsninger frem for enkeltstående produkter. Efter fusionen kommer virksomheden til at omsætte for 75 mio. kr.