Ny formand: Pandora skal fortsætte samme flotte udvikling

Helt som ventet blev Peder Tuborgh torsdag eftermiddag valgt som bestyrelsesformand i Pandora på en ekstraordinær generalforsamling. For Peder Tuborgh var der tale om et tilbud, der var meget svært at sige nej tak til.

Peder Tuborgh, ny formand for Pandora Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

- Jeg synes, at Pandora er et fantastisk brand, som laver nogle meget fine produkter, og virksomheden som sådan har en helt unik forretningsmodel, der er meget spændende. Jeg kan blot konstatere, at det er en interessant virksomhed med mange dygtige medarbejdere, siger Peder Tuborgh til Ritzau Finans.

Peder Tuborgh vil ikke ud med, hvad hans konkrete strategi for Pandora er, andet end at han og bestyrelsen skal fastholde momentum for Pandorakoncernen.

- Det her handler om, at jeg, sammen med bestyrelsen, skal sikre, at virksomheden skal fortsætte det gode arbejde. Vi skal fortsætte den flotte udvikling.

Peder Tuborgh fastslår over for Ritzau Finans, at Pandora vil fortsætte samme kurs, men det er endnu for tidligt at sige, om der vil komme strategiske justeringer.

Peder Tuborgh fortæller, at han ikke vil blande sig i den daglige drift, da han peger på, at Pandora har en fantastisk ledelse, der skal drive virksomheden præcis, som det er blevet gjort indtil nu.

I foråret næste år tiltræder Anders Colding Friis stillingen som administrerende direktør efter Allan Leighton, og det er et samarbejde, Peder Tuborgh ser frem til.

- Jeg har kendt Anders i mange år i andre sammenhænge, så det er noget, jeg synes, der er fantastisk. Det glæder jeg mig til.

Peder Tuborgh er udover at være Pandoras nye bestyrelsesformand også administrerende direktør i Arla samt næstformand i Aarhus Universitets bestyrelse.

/ritzau/FINANS