Ny flyrute fra København til Leeds

Fra foråret flyver selskabet BMI Regional dagligt mellem København og Leeds. Københavns Lufthavn forventer, at ruten vil blive benyttet af mange britiske passagerer, der skal videre til destinationer i Skandinavien, Baltikum og Asien.

Til foråret får Københavns Lufthavn sin 10. destination i Storbritannien, når selskabet BMI Regional åbner en ny rute til Leeds, der med over 700.000 indbyggere er Storbritanniens tredjestørste by.

Det skriver Københavns Lufthavne på sin hjemmeside www.cph.dk .

"Den nye forbindelse til Leeds er attraktiv for både turister og forretningsrejsende. BMI Regional samarbejder med SAS, og vi forventer, at mange engelske passagerer vil benytte sig af de gode forbindelser fra Københavns Lufthavn til det øvrige Skandinavien, Baltikum, Østeuropa og Asien," siger ruteudvikler Christian Nakskov Petersen, Københavns Lufthavne A/S.

BMI Regional flyver fra 26. marts 2007 på ruten med en Embraer ERJ-145 med plads til 42 passagerer. Der bliver afgang fra Leeds kl. 10 på hverdage og kl. 7.05. lørdag og søndag. Fra København afgår flyet på hverdage kl. 13.25 og lørdag/søndag kl. 10.30.

BMI Regional flyver i forvejen fra Københavns Lufthavn til Edinburgh og Glasgow i Skotland.

SAS ejer 20 procent af British Midlands.