Ny direktør vil styrke udvikling

47-årig kvinde er tiltrådt som ny direktør for byggekomponentvirksomheden Lindab Profil.

Den 47-årige Mette Brøndum er 1. juli tiltrådt som ny direktør for Lindab Profil i Jels og har dermed ansvaret for hele det vesteuropæiske marked, der ud over Danmark omfatter Tyskland, Holland, Østrig og Schweiz. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Den 47-årige Mette Brøndum overtog den 1. juli roret hos det sønderjyske byggekomponentsfirma Lindab profil efter den hidtidige direktør Torben Pedersen, der har valgt at trække sig tilbage fra posten og hellige sig et it-projekt i koncernen for derefter at gå på pension.
 
Den nye direktør har senest varetaget stillingen som salgsdirektør hos Lindab Profil, hvor hun har været ansat siden 1994, fortæller firmaet i en udsendt pressemeddelelse.
 
- Lindab Profil er inde i en meget spændende periode med udviklingen af det danske hjemmemarked og markederne i Vesteuropa. For eksempel har vi gang i en markant udbygning af det tyske marked med flere sælgere og lokale lagre. Den udvikling glæder jeg mig til at stå i spidsen for og bygge videre på både internt i organisation og på vores øvrige markeder, fortæller Mette Brøndum.

Læs også på evb.dk:

Guldæg udviklet under krisen giver millioner

Med udnævnelsen er Mette Brøndum den første kvindelige regionsdirektør i Lindab-koncernens historie, og med den nye direktørs baggrund fra salg og marketing er der også på andre områder i organisationen varslet om nye tider for Lindab Profil.
 
Lindab-koncernen beskæftiger cirka 4.400 medarbejdere i 31 lande, heraf 125 medarbejdere i Jels og omsatte i 2010 for 5,5 mia. kroner.