Ny direktør »checker-in« hos Rejsekortet A/S

Efter ni år stopper Bjørn Wahlsten som direktør for Rejsekortet A/S.

Foto: Sara Gangsted

Check ind - check ud. Bjørn Wahlsten fratræder som direktør for Rejsekortet efter ni år på posten, og hans plads bliver overtaget af Claus Rehfeld Moshøj. Det skriver selskabet Rejsekortet A/S, der driver og videreudvikler rejsekortsystemet på vegne af trafikvirksomhederne, i en pressemeddelelse.

Fratrædelsen er et led i fremtidens strategi for rejsekortet, hedder det.

»At vi nu tager afsked med Bjørn skal ses som udtryk for, at selskabet er kommet så langt, at udviklingsprojektet nu anses for færdiggjort. Bestyrelsen har konkluderet, at det nu er rette tid at iværksætte overgangen til næste generation af ledelse, som kan fortsætte den langsigtede drift og udvikling af Rejsekortet,« siger Jesper Bramming, bestyrelsesformand for Rejsekort A/S i pressemeddelelsen.

Claus Rehfeld Moshøj kommer fra Aarhus Letbane I/S, hvor han har styret projektet med smilets bys nye letbane.

Bjørn Wahlsted fortsætter »indtil rekrutteringen er afsluttet«, hvilket er den 1. januar 2018.

»I takt med, at udrulningen rundt om i landet er nær fuldført, er selskabets opgave fremadrettet at videreudvikle et sikkert, effektivt og brugervenligt rejsekortsystem med trygge - og i vid udstrækning selvbetjente - brugere,« siger Jesper Bramming.

Det lille plastikkort, der kan bruges på tværs den kollektive trafik, ligger i dag i pungen hos mere end to millioner danskere. Omsætningen ligger omkring 7,5 milliarder kroner årligt.