Ny busportal bringer glæde hos vognmænd

Hos Fladså Turist A/S er man begejstret for Bookingabus.com. En stigende omsætning og en større kundekreds er blandt noget af det, som sam­arbejdet fører til.

Lars Hylling Axelsson og Hasse Eriksen er mændene bag bookingabus.com, en slags momondo.com for buskørsel. Herrerne har rejst otte millioner i kapital og sigter nu imod andre europæiske lande. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De rosende ord strømmer ud af Fladså Turists driftsleder, Steen Elkjær. Han ser portalen Bookingabus.com som en positiv udvikling både for busbranchen generelt og for hans egen virksomhed.

»Bookingabus.com er kommet for at blive. De giver os adgang til en masse nye kunder,« siger Steen Elkjær og fortsætter:

»Vi har aldrig satset på at få kunder fra københavnsområdet. Men det får vi nu.«

For Steen Elkjær var det en naturlig ting at hoppe med på busportalen. For som han siger:

»Enten er vi med, eller også skal vi kæmpe mod dem.«

Hos Fladså Turist har omsætningen været støt stigende, efter at virksomheden er kommet på busbranchens svar på momondo.com.

En anden fordel for Fladså Turist er, at samarbejdet gør markedsføringen lettere. Virksom­heden slipper nemlig for at spekulere på, hvor den skal lægge pengene til markedsføring. Er de lokale aviser det bedste sted at være synlige – eller skal det være på nettet? Det spørgsmål lader Steen Elkjær Bookingabus.com afgøre.

»Jeg tror ikke, at der er nogen i Storkøbenhavn, der kunne finde på at lede efter os på Google. Det er ikke mange, der kender Fladså Turist eller ved, hvor Fladså er.«

Et godt supplement

Det er selvfølgelig ikke gratis at være på Book­ingabus.com. Der bliver nemlig taget en provision for at skabe kontakt og skaffe kunder, og den ligger på 15 procent.

»Hvis jeg skal pibe lidt. Kan vi jo altid diskutere, om det er lidt i overkanten,« siger Steen Elkjær med et smil i stemmen og fortsætter:

»Jeg ved godt, hvad det koster at ligge øverst på Google. De bruger mange penge på det. Og det er jo penge, som vi skulle bruge uden måske at opnå det samme resultat.«

Bookingabus.com er derfor et godt supplement til Fladså Turist, mener driftsleder Steen Elkjær.