Nunaminerals køber igen fuldt ejerskab i guldprojekt

Det grønlandske mineselskab Nunaminerals har tilbagekøbt den udestående andel af guldprojektet Storø.

- Storø guldprojektet forbliver, sammen med vores seneste guldfund i Vagar guldprojektet i Sydgrønland, nøgleværdier for en succesfuld udvikling af NunaMinerals. Fold sammen
Læs mere
Foto: Numaminerals pr-foto
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Andelen på 15 pct., som hidtil har været ejet af Revolution Resources, overtages for 250.000 canadiske dollar, fremgår det af en fondsbørsmeddelelse fra Nuneminerals.

Nunaminerals overtager samtidig Revolution Resources forpligtelser om en "net smelter royalty" (NSR) på 0,5 pct., fremgår det.

Siden 2009 har Revolution Resources investeret samlet 2,5 mio. canadiske dollar i Storø-guldprojektet og Qussuk-guldprojektet, som består af henholdsvis 15 prøveboringshuller på Storø og 17 prøveboringshuller i Qussuk.

Med tilbagekøbet af Revolution's 15% ejerandel i Storø guldprojektet markerer vi vores fokus på at udvikle guldprojekter i Grønland. Selvom guldprisen på det seneste har set en nedadgående justering, er grundlaget for guld fortsat stærkt, siger Ole Christiansen, direktør i Nunaminerals, i pressemeddelelsen og uddyber:

- Storø guldprojektet forbliver, sammen med vores seneste guldfund i Vagar guldprojektet i Sydgrønland, nøgleværdier for en succesfuld udvikling af NunaMinerals.