Nu vil Sony udvikle droner

Sony vil nu udvide forretningen og for fremtiden fokusere på udviklingen af droneteknologi.

Foto: SONY MOBILE / HANDOUT.
Læs mere
Fold sammen

Sammen med den japanske virksomhed ZMP har teknologigiganten skabt datterselskabet Aerosense, der vil lave autopilot-droner, der skal kunne overvåge områder der er svært tilgængelige, såsom områder med infrastruktur hvor mennesker ikke har adgang.

Det skriver The Wall Street Journal.

»Vi ønsker at udforske nye muligheder, der ligger uden for vores normale forretningsområde. Det er en afgørende faktor at tilpasse Sonys innovative teknologi i forskellige produkter, blandt andet kameraer og sensorer«, udtaler Hiroki Totoki, der leder Sonys smartphoneafdeling og udvikling af dronesamarbejdet, til The Wall Street Journal.

Dronerne vil blive udstyret med Sonys billedesensorer, der blandt kan findes i Apples iPhones og Samsungs Galaxy-produkter.

Aerosense er Sonys seneste forsøg på fornyelse i virksomheden, der de seneste år har haltet efter konkurrenterne på smartphone området, for hvilket selskabet har lidt en mindre tilbagegang. Men selvom Sony satser på ny gennembrydende teknologi, på et ellers tætpakket marked, er konkurrenter stadig flere skridt foran, skriver avisen.