Nu opjusterer Simcorp efter to nedjusteringer

Simcorp opjusterer forventningerne til driften og omsætningsvæksten for 2014, efter at selskabet i løbet af en måneds tid i november og december annoncerede to nedjusteringer.

Foto: Christian Lindgren

Simcorp venter en omsætningsvækst på 6 pct. mod tidligere 4 pct. Samtidig opjusteres forventningerne til EBIT-margin således, at Simcorp nu venter, at EBIT-margin i rapporteret valuta lander "over" 23 pct.

Tidligere ventede Simcorp at hive en EBIT-margin hjem på "omkring" 23 pct.

Simcorp annoncerede før nytår, at selskabet har indgået en licensaftale med den statslige oliefond i Aserbajdsjan (Sofaz), og mandag kan Simcorp ligeledes fortælle, at selskabet har indgået yderligere en ny mindre ordre i Centraleuropa om levering af Simcorp Dimension samt en ny ordre i USA.

- Den nye licensordre indgået i Centraleuropa i fjerde kvartal af 2014 var ikke en af de ordrer, hvor indgåelsen er blevet udskudt til 2015, som var nævnt i selskabsmeddelelsen fra 18. december 2014. Salg til eksisterende kunder overgik ligeledes forventningerne, som var basis for selskabsmeddelelsen af 18. december 2014.

Simcorps administrerende direktør, Klaus Holse, oplyste 18. december da også over for Ritzau Finans, at de to nedjusteringer i november og december skyldtes rene forskydninger.