Nu får du flere ruter med SAS

Flyselskabet vil til at flyve direkte mellem Oslo og New York og mellem København og Shanghai. (Opdateret)

Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

SAS udvider rutenetværket med to nye langdistanceruter og 150 flere afgange om ugen på kortdistanceruterne i Europa blandt andet med nye destinationer.

Det oplyser SAS i en meddelelse.

SAS åbner en langdistancerute fra Oslo til New York i slutningen af marts næste år. Dermed er SAS tilbage med en interkontinental rute fra den norske hovedstad. Til vinter startes igen beflyvning på ruten København til Shanghai, der lukkede i april 2007.

- Den nye rute til Østen betyder, at SAS genindsætter endnu en Airbus 340, som bringer langdistanceflåden op på 11 fly. Samtidig er det et led i den ekspansion, som SAS er i gang med - både på det interkontinentale og på det europæiske marked, forklarer SAS.

Også på den europæiske og skandinaviske trafik kommer SAS' kunder til at opleve endnu flere afgange fra København. I alt 150 flere frekvenser er i trafikprogrammet til foråret 2011 til Amsterdam, Helsinki, Stockholm, Oslo, Nice, Rom og Pristina.

Der er derimod nye ruter fra Norge og Sverige, men ikke fra Kastrup, der "kun" får glæde af flere frekvenser.

De nye kortdistanceruter fordeler sig med tre fra Oslo og en fra Stockholm. Konkret er der tale om ruter fra Oslo til München, Oslo til Palma, Oslo til Split og fra Stockholm til Venedig.

RB-Børsen