Nu er der eurosedler i automaten

Hidtil har man næsten udelukkende været nødt til at passe bankens åbningstid, hvis man skulle nå at hæve nogle euro-sedler til sommerferien.

Foto: YANNIS BEHRAKIS
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

____simple_html_dom__voku__html_wrapper____>Sådan er det ikke fra i dag, hvor Sydbank sender strømmen af pengesedler ud i firmaets automater landet over, skriver Frederiksborg Amts Avis.

- Der er et enkelt regionalt pengeinstitut, der har gjort det hidtil, men vi er det første større pengeinstitut, der gør det, siger Henrik Følbæk Nielsen, der er direktør i Sydbanks Hillerød-afdeling.

Sidste år havde Sydbank 190.000 kunder inde i landets filialer for at hæve euro, og målet er derfor at servicere en del af dem ved at rykke betjeningen ud til automaten. Samtidig er det forsøg på at følge med tendensen til at flere kan og gerne vil ordne flere og flere bankforretninger selv - døgnet rundt.

- Vi vil gerne være en moderne virksomhed, der bruger de faciliteter, der er til rådighed, siger Henrik Følbæk Nielsen. Banken har de seneste tre måneder prøvekørt ordningen blandt filialerne i Sønderjylland. I Nordsjælland har Sydbank filialer i Hillerød og Hørsholm.

Også Tønder Bank har nu eurosedler i maskinerne.