Nu bliver der givet størst rabat: Her er Danmarks dyreste sommerhuse

De er svinedyre. Hundehamrende dyre. Og for de flestes vedkommende: ubetaleligt dyre. Men er det netop nu, man overvejer at investere opsparingen og en pose penge oveni i et sommerhus, så kan der tilføjes et lille lyspunkt til den store budgetligning.

Nordre Strandvej 496A, Hornbæk - Foto: Nybolig Liebhaveri - Peter Leander Fold sammen
Læs mere

For nu hvor bladene ikke hænger grønne og spændstige på træer og buske, men derimod ligger brungule og splattede på jorden, er der nemlig de bedste chancer for, at sælgerne kommer i julemandshumør og giver et større afslag i prisen.

Tal fra den uafhængige boligportal Boliga for de seneste 10 års sommerhushandler viser således, at december er den tid på året, hvor der med en gennemsnitlig rabat på 10,7 procent bliver givet de største afslag på fritidskvadratmeterne.

Om det så er nok til at købe et af disse sommerhuse, ved nok kun du og din bankrådgiver. Til priser på mellem 20 og 30 millioner kroner er det nemlig landets for øjeblikket dyrest udbudte sommerhuse.

 

Her er Danmarks dyreste sommerhuse


Kystvej 38A, Hornbæk
Pris:
21.800.000 kr.

Dette sommerhus ligger på Hornbæks eksklusive Kystvej i absolut første række til sommerbyens sandstrand og havet.
Der er i alt 253 kvadratmeter bolig med bl.a. pejs, to badeværelser og et ældre køkken at komme efter.
Se sommerhuset her

 

Rungsted Strandvej 137, Rungsted Kyst - Foto: Ivan Eltoft Nielsen Fold sammen
Læs mere

Rungsted Strandvej 137, Rungsted Kyst
Pris:
24.900.000 kr.

Dette sommerhus ligger i den del af Nordsjælland, hvor liebhaverne traditionelt har deres helårsadresser, men ikke desto mindre kan der her erhverves et af landets dyreste sommerhuse.
Huset er 286 kvadratmeter stort og har bl.a. en pejsestue, flere gæsteværelser, en hall, panoramaudsigt over Øresund og - nå ja - en parkeringskælder på knap 200 kvadratmeter med plads til otte-ti biler.
Se sommerhuset her

 

Lochersvej 14, Hornbæk - Foto: Nybolig Liebhaveri - Peter Leander Fold sammen
Læs mere

Lochersvej 14, Hornbæk
Pris:
25.000.000 kr.

220 kvadratmeter sommerhus er nok mere, end de fleste af os kan prale af at have. Men melder du dig på banen som køberen af denne ejendom, er det, hvad du får for dine mange millioner.
Husets beliggenhed har sandsynligvis også spillet en rolle i forhold til prisen. Hornbæk-sommerhuset ligger nemlig med stranden i forhaven og skoven i baghaven.
Se sommerhuset her

 

Nordre Strandvej 496A, Hornbæk - Foto: Nybolig Liebhaveri - Peter Leander Fold sammen
Læs mere

Nordre Strandvej 496A, Hornbæk
Pris:
25.000.000 kr.

Hornbæk indtager endnu en plads på listen med endnu et sommerhus i første række, der har et prisskilt på hele 25 millioner kroner.
Huset er nyistandsat og ligger direkte ud til Øresund. Indendøre er der bl.a. en stor hall med pejs og en anden sal med et stort soveværelse med walk in-closet og fritstående løvefodsbadekar.
Se sommerhuset her

 

Kystvej 48, Hornbæk
Pris:
29.000.000 kr.

Til en pris, der ifølge Boliga er hele 200 procent over gennemsnittet i området, får man her dansk sommerhusmarkeds absolutte konge. Huset er nemlig - med hele fire millioner kroner ned til nærmeste forfølger - landets dyreste.
Sommerhuset ligger på en over 2.000 kvadratmeter stor grund, blot en strandsbredde fra bølgen den blå.
Se sommerhuset her