Novo Nordisk køber gigantisk byggegrund for 48 millioner kroner

Medicinalgiganten Novo Nordisk udvider forretningen i Måløv ved at købe et større areal af Ballerup Kommune for godt 48 mio. kr.

Novo Nordisk-direktør Lars Rebien køber op i Måløv, hvor medicinalgiganten i forvejen er i gang med et stort byggeprojekt. Fold sammen
Læs mere
Foto: Søren Bidstrup

Landets største medicinalvirksomhed, Novo Nordisk, er allerede i gang med en større udbygning til 750 mio. kr. i form af forskningscenteret Diabetes Research House i byen Måløv ved Ballerup, og nu køber medicinalgiganten yderligere op i området.

Således har Novo Nordisk netop købt et areal på i alt 71.670 kvadratmeter, der ligger i forlængelse af Novo Nordisk' nuværende arealer i området.

Grunden køber Novo Nordisk af Ballerup Kommune, der har haft grunden til salg i nogle år. Prisen lyder på 48.187.500 kr., oplyser Ballerup Kommune i en pressemeddelelse.

»Det glæder mig, at Novo Nordisk fortsat udvider deres virksomhed i Ballerup Kommune. Med købet af grunden er Novo Nordisk med til at styrke udviklingen af det nye erhvervsområde ved Kildedal Station i Måløv. Det ligger i fin forlængelse af vores erhvervsstrategi,« siger borgmester Jesper Würtzen i meddelelsen.