Novo: Kernekompetencer skal styrke førende position

Der vil fortsat være fokus på udnyttelse af kernekompetencerne hos Novo Nordisk.

Novo Nordisk vil fortsat fokusere på at udnytte sine kernekompetencer til at styrke virksomhedens førende position inden for diabetes og vækstforstyrrelser Fold sammen
Læs mere
Foto: Jens Nørgaard Larsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

De skal styrke medicinalselskabets ledende position inden for diabetesbehandling. Det fremgår af en selskabsmeddelelse for Novo Nordisks kapitalmarkedsdag, der afholdes tirsdag i Bagsværd.

- Novo Nordisk vil fortsat fokusere på at udnytte sine kernekompetencer til at styrke virksomhedens førende position inden for diabetes og vækstforstyrrelser, forfølge lederskab indenfor hæmofili og etablere en tilstedeværelse indenfor fedme og inflammation, skriver medicinalselskabet i meddelelsen.

På kapitalmarkedsdagen vil der ved præsentationen af koncernens forretningsresultater være fokus på diabetesbehandling, som vil omfatte en gennemgang af diabetesmarkedets dynamikker og resultater for Novo Nordisks vigtigste produkter inklusive Tresiba.

- Programmet vil desuden omfatte en gennemgang af de kommercielle strategier og prioriteringer i det amerikanske marked og de nye vækstmarkeder, skriver Novo Nordisk.

Under programpunktet forskningsstrategi og udviklingsprojekter inden for diabetes vil Novo Nordisk blandt andet komme ind på påbegyndelse af nye studier til yderligere vurdering af hypoglykæmi-fordelene ved behandling med Tresiba.

I forhold til mulighederne for liraglutid 3 mg inden for fedmebehandling venter Novo Nordisk fortsat at indsende registreringsansøgning til behandling af fedme i USA og EU omkring årsskiftet.

- I dag vil Novo Nordisk præsentere data, der viser den stigende forekomst af fedme og de dermed forbundne omkostninger for samfundet, samt de vigtigste resultater fra fase 3a-udviklingsprogrammet SCALE med liraglutid 3 mg til behandling af fedme. Der vil desuden blive givet en gennemgang af de overordnede linjer i kommercialiseringsstrategien for dette område, lyder det fra Novo Nordisk.