Norwegian vil sende folk til USA for 500 kroner

Norwegian vil sende flypriserne på USA-ruter endnu længere sydpå med billetter fra Skotland og Irland til New York til under 500 kr.

Foto: TT NEWS AGENCY

Det skriver Jyllands-Posten.

De ultralave priser kan udbydes ved hjælp af af såkaldte sekundære lufthavne, som er billigere at flyve fra. Den metode er som regel blevet anvendt på kortere distancer af lavprisselskaberne, men Norwegian viderefører nu konceptet til rejser på tværs af Atlanten. For at udnytte spotpriserne skal man dog flyve fra Edinburgh eller de små irske byer Shannon og Cork.


Fra Kastrup flyver Norwegian til ni amerikanske byer og fra Aalborg til syv. Her starter priserne til New York på 999 kr. for en enkeltbillet, så der kan potentielt være penge at spare, ved at flyve fra Skotland eller Irland.

Det fremadstormende norske flyselskab har fløjet langdistanceruter fra Skandinavien og London siden 2013, men startede med en række tekniske problemer, som gjorde ruterne til et mareridt og tvang selskabet til at bruge gamle, lejede fly. I dag har Norwegian 12 Dreamliner-fly i flåden og har bestilt yderligere 42, skriver Jyllands-Posten.