Norwegian udsteder københavnsk Dreamliner-garanti

Skandinaviens største lavprisflyselskab lover at flyve med de nyindkøbte Dreamliner-fly, når selskabet om 10 dage åbner nye ruter fra København til New York og Los Angeles.

Et Norwegian-ejet Dreamliner-fly gennemgår nu de sidste testflyvninger, inden det sættes i drift om 10 dage. Fold sammen
Læs mere
Foto: POPPE, CORNELIUS
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Der har været en del bump på startbanen for Norwegians amerikanske Dreamliner-projekt. Tekniske fejl og forsinkelser har obstrueret store dele af selskabets oversøiske opstart.

Alligevel er selskabet sikker på, at det nyindkøbte Dreamliner-fly, EI-LND, når at blive klar til at lette fra Kastrup om 10 dage.

Det skriver branchemediet Check-in.dk.

»Planen har hele tiden været at starte til New York og Los Angeles med en Boeing 787 Dreamliner, og det er det fortsat,« siger Norwegians danske presse- og markedschef, Johan Bisgaard Larsen til Check-in.dk.

I øjeblikket gennemgår Dreamliner-flyet en række testflyvninger, som Norwegian oven på den problematiske opstart har meddelt, at hele selskabets Dreamliner-flåde skal igennem, før de skal flyve med passagerer.

På den første afgang mellem København og Los Angeles er der nu meldt udsolgt på Economy Class, mens der stadig er ledige pladser i Premium-sektionen.