Norwegian skifter ud på direktionsgangen

Det norske lavprisflyselskab Norwegian har foretaget flere ændringer i koncernledelsen, oplyser lavprisflyselskabet i en pressemeddelelse.

Arkivfoto. Det norske lavprisflyselskab Norwegian har foretaget flere ændringer i koncernledelsen, oplyser lavprisflyselskabet i en pressemeddelelse (Foto: Rune Feldt Rasmussen/Scanpix 2017) Fold sammen
Læs mere
Foto: Rune Feldt Rasmussen

Geir Karlsen bliver ny finansdirektør. Han kommer fra en stilling som finansdirektør i det London-baserede shippingselskab Navig8 Group.

»Jeg er meget tilfreds med, at vi får Geir Karlsen med på holdet. En stor del af hans erhvervserfaring har klare lighedstræk med flybranchen, hvor leasing-aftaler og finansiering af større transaktioner er helt centrale.«

»Samtidig vil jeg fremhæve hans ledererfaring fra større internationale selskaber som særdeles vigtige for Norwegians globale udvikling,« siger koncernchef Bjørn Kjos i pressemeddelelsen.

Den nuværende finansdirektør, Tore Østby, fortsætter i koncernledelsen i en nyoprettet stilling som vicepræsident for strategisk udvikling.

Derudover oprettes en stilling som IT-direktør. Den skal Kurt Simonsen, der kommer fra en rolle som medejer af konsulentselskabet Infocom Group, bestride.