Norwegian-rejsende stærkt forsinket

Norwegians Dreamliner langdistancefly flyver for tiden med stor forsinkelse. Mandag ventes syv timers forsinkelse på afgang fra København til Florida.

Foto: Malte Kristiansen. Norwegians direktør Bjørn Kjos satser på nye fly og nye ruter, men foreløbig har Dreamliner-flyene givet store problemer.
Læs mere
Fold sammen
Lavprisselskabet Norwegian har fået et nyt problem. De to første af selskabets Dreamliner 787-fly har flere gange har skabt store driftsforstyrrelser og mange timeres forsinkelser for rejsende. Nu er turen kommet til Norwegians tredje Dreamliner-fly.
 
Mandagens flyvning fra København til Fort Lauderdale i Florida med afgang kl. 15.15 ventes forsinket med syv timer, med mindre Norwegian omdisponerer eller finder et reservefly, skriver Check-in.dk.Samme Dreamliner fly skulle i fredags med afgang kl. 15.15 have fløjet 277 passagerer fra København Lufthavn på juleferie i Florida. Men de måtte vente 14 timer, inden de skulle på en ti timers flyvetur. Rejsende, som havde behov for det, fik tilbud om overnatning og forplejning.

Søndag 15. december måtte et par hundrede norske passagerer vente 18 timer på at komme af sted fra Oslo til New York.Norwegian har i forbindelse med de store forsinkelser fået megen kritik for, at det ikke som netværksflyselskaberne tilbyder at ombooke til andre flyselskaber eller indsætter et reservefly.
 
»Når uregelmæssigheder opstår, vurderer vi altid, hvad der er den bedste løsning,« siger kommunikationsrådgiver Daniel Kirchhoff fra Norwegian til Check-in.