Norwegian lukker Berlin-rute

Norwegian skulle have fløjet mellem Aalborg og Berlin frem til udgangen af marts, men lukker ruten allerede d. 28. januar.

Foto: Fixion/AIRBUS HANDOUT. Det norske lavprisflyselskab Norwegian lukker ruten mellem Aalborg og Berlin før planlagt.
Læs mere
Fold sammen

Det norske lavprisselskab Norwegian har travlt med at åbne nye ruter, men gør sandelig også det modsatte. Hvis en ny rute ikke udvikler sig, som den skal i henhold til prognoserne, er betænkningstiden kort.

Således også med ruten mellem Aalborg og Berlin.

Denne rute skulle Norwegian har fløjet på frem til udgangen af marts, men nu har selskabet uden varsel lukket ruten d. 28. januar.

Det skriver websitet check-in.dk.

Ruten blev åbnet d. 9. maj sidste år med tre ugentlige afgange, men allerede midt i oktober blev det deklareret, at den vil lukke med udgangen af marts. Det vil sige, når vintertrafikprogrammet stopper.

Den hurtige lukning skyldes ifølge Norwegian selv, at selskabet ikke tjener penge på ruten. Den har i sommermånederne haft omkring 100 passagerer per afgang.

”Vores Berlin-rute fra Aalborg lukkes som tidligere nævnt på grund af manglende lønsomhed. Rutelukningen vil ikke påvirke vores indenrigstidstabel mellem København og Aalborg,” siger presse- og kommunikationsmedarbejder Daniel Kirchhoff fra Norwegian i Danmark.