Norwegian havde passagervækst på 39 pct. i oktober

Luftfartsselskabet Norwegian oplevede en passagervækst på 39 pct. i oktober sammenlignet med samme periode sidste år, hvis man ser på antal fløjne passagerkilomenter (RPK).

- Fremgangen i passagertrafikken, produktionen og antallet af passagerer er primært drevet af etableringen af nye europæiske kortdistance-baser og langdistanceoperationer til Nordamerika og Sydøstasien, skriver Norwegian. Fold sammen
Læs mere
Foto: Fixion/AIRBUS HANDOUT

Det meddeler Norwegian i sin seneste trafikstatistik, der også fortæller om en kapacitetsvækst på 35 pct. og en stigning i belægningsprocenten på 2,3 procentpoint til 81,6 pct. Selskabet havde i oktober lidt over 2,24 mio. passagerer, svarende til en vækst på 15 pct. fra oktober sidste år.

- Fremgangen i passagertrafikken, produktionen og antallet af passagerer er primært drevet af etableringen af nye europæiske kortdistance-baser og langdistanceoperationer til Nordamerika og Sydøstasien, skriver Norwegian.

Enhedsomsætningen (RASK) estimeres til 0,36 norske kr. og yielden til 0,44 norske kr., svarende til fald på henholdsvis 9 og 11 pct. sammenlignet med oktober sidste år.