Norwegian-forhandlinger medfører aflysninger resten af weekenden

Foto: TT NEWS AGENCY

Efter cirka syv timers forhandlinger mellem Norwegians ledelse og piloter står det sent lørdag aften klart, at parterne stadig ikke er blevet enige om en aftale, der kan sende flyene på vingerne efter de seneste dages strejke.

Kommunikationsrådgiver i Norwegian i Danmark, Daniel Kirchhoff, bekræfter sent lørdag aften over for Berlingske Nyhedsbureau, at forhandlingerne endnu ikke er endt ud i en løsning, men at parterne fortsat forhandler.

At forhandlingerne er trukket ud betyder, at cirka 20.000 passagerer søndag vil blive berørt af strejken oplyser Norwegian ifølge det norske medie E24.

»Nu er der gået så lang tid, at stort set alle norske og svenske flyvninger er aflyst samt en del danske. Vi havde håbet, at vi kunne slippe for aflysningerne. Vi beklager på det kraftigste,« siger Astrid Mannion, der er kommunikationsrådgiver i Norwegian.

»Vi gør alt, hvad vi kan for at få den øvrige europæiske trafik til at forløbe som normalt. Der bliver nogle få aflysninger for Europa, men ikke mange,« siger Astrid Mannion.

BNB