Norwegian åbner direkte rute mellem København og Boston

Flyselskabet Norwegian lancerer sin niende langdistancerute fra København, når det fra maj næste år tilbyder en direkte rute mellem København og den amerikanske storby Boston. Selskabet åbner samtidig en ny rute mellem Oslo og Boston og som tidligere annonceret også mellem London og Boston.

Flyselskabet Norwegian lancerer sin niende langdistancerute fra København, når det fra maj næste år tilbyder en direkte rute mellem København og den amerikanske storby Boston. Selskabet åbner samtidig en ny rute mellem Oslo og Boston og som tidligere annonceret også mellem London og Boston. Fold sammen
Læs mere
Foto: BRIAN SNYDER
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

I forvejen har Norwegian ruter mellem København og New York, Los Angeles, Fort Lauderdale, Orlando og Bangkok. Til november åbner flyselskabet endvidere ruter til Las Vegas, Sankt Croix og Puerto Rico.

- Vi er meget glade for at lancere endnu en langdistancerute. Dette er godt nyt både for skandinaver og andre europæere, som ønsker at rejse billigt og komfortabelt til Boston og for amerikanere, der drømmer om en tur til Europa, siger administrerende direktør Bjørn Kjos.

I juli var Norwegians langdistanceflyvninger stort set helt fyldte med en belægning på hele 97 procent.

- Vi ser, at en større andel af vores passagerer er amerikanske, hvilket fortæller, at der er et behov i markedet. Med flere direkte ruter mellem kontinenterne vil endnu flere amerikanere besøge Europa og Skandinavien, hvilket er positivt for økonomien og turistindustrien, siger Kjos.