North Media finder sidste mand til ny direktion

Mediekoncernen North Media har besluttet, at Henrik Løvig indtræder i direktion fra starten af det nye år. Her vil han have ansvar for forretningsområdet North Media Online.

Søndagsavisen. Fold sammen
Læs mere
Foto: Claus Bjørn Larsen
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Selskabet varslede i sidste uge en større omstrukturering af koncernen, hvor man går fra to til fire forretningsområder, men her manglede man fortsat at finde en direktør til North Media Online.

Henrik Løvig har de sidste seks år været direktør for datterselskabet Boligportal.dk, hvilket han også vil varetage fremover.

»Henrik Løvig har de seneste år leveret stærke resultater i Boligportal.dk, og jeg er overbevist om, at han er den helt rigtige person til at eksekvere og videreudvikle de strategier, der er lagt for koncernens aktiviteter i North Media Online«, siger topchef Lars Nymann Andersen, i en meddelelse.

Topchefen har i øvrigt meldt sin afgang i sidste uge. Han bliver erstattet af nuværende økonomidirektør Kåre Wigh, der dog får titel af ordførende koncerndirektør, mens han sideløbende vil fortsætte med at have ansvar for finanserne.

De fire nye forretningsområder er: FK Distribution, North Media Aviser, North Media Online og Bekey, mens det tidligere blot var fordelt på print- og onlineaktiviteter.