North Media fastholder forventninger efter halvårstilbagegang

Medievirksomheden North Media præsenterede torsdag morgen et halvårsregnskab, der trods fald i omsætning og indtjening levede op til dets egne forventninger.

North Media begrunder faldet i driftsresultatet med omsætningsfald i FK Distribution og højere omkostninger til markedsføring af produktet NejTak+ og produktudvikling af minetilbud.dk. Fold sammen
Læs mere
Foto: Steffen Ortmann
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Selskabet fastholder i regnskabet forventningerne til hele året.

- De planlagte aktiviteter og strategiske mål for første halvår 2015 blev eksekveret og opnået som forventet, skriver North Media i regnskabet.

Omsætningen i årets første seks måneder faldt 4 pct. til 511,6 mio. kr. fra 535,2 mio kr. i samme periode året før.

Ligeledes faldt resultatet af primær drift før særlige poster (EBIT) til et underskud på 3,5 mio. kr. i første halvår. Det er 30,2 mio. kr. lavere end samme periode året forinden.

North Media begrunder faldet i driftsresultatet med omsætningsfald i FK Distribution og højere omkostninger til markedsføring af produktet NejTak+ og produktudvikling af minetilbud.dk.

Medievirksomheden fastholder forventningerne til 2015 om en omsætning på 1010-1050 mio. kr. samt et EBIT-resultat mellem minus 20 og plus 5 mio. kr.