NORRIQ fortsætter med opkøb i ERP-marked

Opkøb. Den danske it-virksomhed NORRIQ er godt på vej mod en alt dominerende position på det danske ERP-marked. Købene af ERP-leverandørerne Munk IT og Conzern bliver nu fulgt op med overtagelsen af det danske it-løsningshus Senseit Business Solutions.

Målet er at være den førende leverandør på det danske ERP-marked til små og mellemstore virksomheder.

Med købet af danske Senseit Business Solutions udbygger NORRIQ sin kerneforretning inden for Dynamics NAV (tidligere Navision) og får ikke mindst større lokal tilstedeværelse i Danmark.

- En del af vores strategi er helt klart at være repræsenteret lokalt. Og med vores seneste opkøb får vi nu også fat i den nordligste del af landet – Aalborg og resten af Nordjylland. Så med Senseits geografiske placering og ikke mindst deres rene Microsoft-baserede løsninger samt deres fokus på bestemte brancher, som supplerer og komplementerer vores fokusområder, er Senseit det perfekte match for NORRIQ, siger koncerndirektør Bo Martinsen, NORRIQ.Opkøbet af Senseit, der er det tredje og et led i strategien om at etablere sig både på det danske og europæiske ERP-marked. NORRIQ er efter opkøb af Munk IT, Conzern og nu Senseit på rekordtid blevet Danmarks største forhandler af Microsoft C5-systemer og en af landets største inden for salg og implementering af Navision-systemer.

Senseit er beliggende i Aalborg og har siden 1987 beskæftiget sig med it-rådgivning, løsninger og services til mindre og mellemstore virksomheder. Siden 1991 med udgangspunkt i Microsoft Business Solution – Navision.

Med overtagelsen af Senseit vokser NORRIQ til knap 170 medarbejdere og har nu afdelinger i København, Odense, Aalborg, Kolding, og Silkeborg.

Købet er gennemført i slutningen af juli, og parterne oplyser ikke købssummen. Sidst i august skifter Munk IT, Conzern og Senseit alle navn til NORRIQ.

Ledelsen i NORRIQ forbliver den samme med Bo Martinsen som koncerndirektør og Bjarne Søballe som direktør for den danske del af forretningen.

- mja