Nordisk Fjer-advokat skal repræsentere OW Bunker-direktør

Børsskandalen i OW Bunker er blevet sammenlignet med krakket i Nordisk Fjer. Nu har den tidligere direktør i OW, Jim Pedersen, hyret John Korsø Jensen som advokat - han har tidligere forsvaret netop Nordisk Fjer.

To af forsvarerne i Nordisk Fjer sagen efter domsafsigelsen tirsdag udenfor Københavns byret, John Korsø Jensen (tv) og J. Gamborg. NORDFOTO 1996 Fold sammen
Læs mere
Foto: JAN JØRGENSEN
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

På mange fronter trækker det op til et retsligt efterspil mod ledelsen i det krakkede OW Bunker, og tidligere direktør i OW Bunker, Jim Pedersen, har nu hyret sin advokat.

Det bliver John Korsø Jensen, der tidligere har repræsenteret Nordisk Fjer.

Det skriver TV2 Finans.

"Jeg har haft en række drøftelser med Jim Pedersen i løbet af den sidste uges tid i forbindelse med hele den omtale, der har været af de problemkredse i OW Bunker, og givet ham det råd, at han ikke skal udtale sig til pressen på nuværende tidspunkt, da det ikke tjener noget formål, som jeg ser det, siger John Korsø Jensen til TV 2 Nyhederne.

Advokaten mener desuden, at en del af den mediedækning, hans klient har fået, har været forkert. Men John Korsø Jensen vil dog ikke nævne konkrete eksempler.

Skandalen i OW Bunker, der kulminerede med selskabets konkurs i sidste uge, er af flere aktører blevet sammenlignet med skandalen i Nordisk Fjer i omfang, og bliver der altså også en genganger i den juridiske del af sagen.