Nordirland udskilles i Danske Bank

Manglende synergier får nu Danske Bank til at udskille aktiviteterne i Nordirland fra det nuværende forretningsområde til et selvstændigt forretningsområde.

Begrænsede synergier er årsagen til, at adm. direktør i Danske Bank, Thomas F. Borgen, nu har valgt at udskille aktiviteterne i Nordirland som et selvstændigt forretningsområde. Fold sammen
Læs mere
Foto: Nils Meilvang
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Danske Bank har fortsat aktiviteter i Nordirland, men da de adskiller sig for meget fra de øvrige aktiviteter i banken, har Danske Banks adm. direktør, Thomas F. Borgen, nu valgt at udskille de nordirske forretninger.

Det oplyser Danske Bank i forbindelse med fremlæggelsen af halvårsregnskabet for 2015 onsdag morgen.

»Aktiviteterne i Nordirland vil fremover blive organiseret som et selvstændigt forretningsområde i stedet for som hidtil, hvor de har været en del af Personal Banking og Business Banking. Efter en gennemgang af forretningen vurderer vi, at der er begrænsede synergier mellem Nordirland og vores nordiske markeder, og at vi med den nye organisering får bedre muligheder for at skabe værdi for vores nordirske kunder, udbygge markedspositionen og styrke indtjeningen,« oplyser Danske Bank.

Banken skriver videre, at ændringen har virkning fra 1. januar 2016, hvor Danske Bank i Nordirland vil indgå som et selvstændigt forretningsområde i rapporteringen.