Nordicom udskyder bestyrelsesvalg og aflyser generalforsamling

Den pressede ejendomskoncern Nordicoms bestyrelse har besluttet at udskyde valget af nye bestyrelsesmedlemmer.

Læs mere
Fold sammen

Det skulle ellers ske ved en ekstraordinær generalforsamling den 27. august 2015. Den ekstraordinære generalforsamling bliver af den grund aflyst.

Det skriver Nordicom i en meddelelse til fondsbørsen sent fredag.

Nordicom har levet på bankernes nåde i flere år, da en bankaftale først udløb i 31. december 2012, men siden løbende er blevet forlænget hvert halve år. Ejendomskoncernen fik dog i juni forlænget en bankaftale fra 2010 til og med den 31. december 2015.

Sideløbende med forhandlingerne med bankerne har Nordicom fortsat arbejdet med at finde en løsning på koncernens behov for at styrke kapitalgrundlaget eller finde en alternativ løsning på koncernens udfordringer.

- På nuværende tidspunkt kan Nordicom ikke med sikkerhed vurdere, hvorvidt processen vil føre til et tilfredsstillende resultat, skriver Nordicom i fondsbørsmeddelelsen.

Koncernen oplyser, at det netop er på baggrund af arbejdet med at sikre selskabets fremtid og efter anmodning fra nogle af selskabets største aktionærer og kreditorernes konsultationsudvalg, at Nordicoms bestyrelse har besluttet at udskyde valget af nye bestyrelsesmedlemmer og aflyse den ekstraordinære generalforsamling.

Bestyrelsen for Nordicom vil indtil videre fortsat bestå af bestyrelsesformand Allan Andersen, næstformand Michael Vad Petersen, Julius Thorfinsson og Mette Lis Andersen.