Norden tabte flere penge end ventet

Tørlast- og produkttankrederiet Norden kom ud af fjerde kvartal 2014 med et primært driftsresultat før af- og nedskrivninger (EBITDA) på minus 235,6 mio. dollar mod et underskud på 7,7 mio. dollar i samme periode regnskabsåret før.

Tørlast- og produkttankrederiet Norden kom ud af fjerde kvartal 2014 med et primært driftsresultat før af- og nedskrivninger (EBITDA) på minus 235,6 mio. dollar mod et underskud på 7,7 mio. dollar i samme periode regnskabsåret før. Fold sammen
Læs mere
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Resultatet er dårligere end konsensusforventningen blandt analytikerne om et underskud på 229 mio. dollar ifølge estimater indsamlet af SME Direkt for Ritzau Finans.

Norden melder om et primært driftsresultat (EBIT) på minus 258,1 mio. dollar mod konsensus om en negativ drift på 248 mio. dollar. I forhold til fjerde kvartal 2013 er der tale om et stort fald i driftsresultatet, der blev minus 28 mio. dollar i den periode.

Nordens nettoresultat faldt til et underskud på 301,9 mio. dollar fra minus 14,7 mio. dollar i fjerde kvartal 2013. Til sammenligning havde analytikerne ifølge SME Direkt ventet et nettounderskud på 253 mio. dollar.

/ritzau/FINANS