Nordea fyrer chef for Corporate Finance

Nordea har opsagt chefen for bankens danske corporate finance-division Morten Revsbech.

Nordea har opsagt chefen for bankens danske corporate finance-division Morten Revsbech. Fold sammen
Læs mere
Foto: KIMMO BRANDT
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det skriver branchesitet Insidebusiness.

»Opsigelsen kommer efter en uge, hvor Nordea blev overgået af ærkerivalen Danske Bank i kampen om at lande Nykredits børsnotering.«

Morten Revsbech kom til Nordea i sommeren 2012 fra Citigroup og har siden januar 2014 været chef for bankens danske corporate finance-division med direkte reference til Harald Grøn.

Til at afløse Morten Revsbech har Nordea ifølge Insidebusiness udpeget Kasper Dichow, der rykker en plads op og overtager ledelsen af bankens danske aktiviteter inden for køb og salg af virksomheder.

Branchesitet påpeger, at de seneste måneder har budt på store omvæltninger internt i Nordeas prestigedivision.

En række folk har forladt banken i løbet af de sidste par måneder, og senest smuttede bankens M&A-profil Nikolaj Bundgaard til konkurrenten Carnegie. En række andre ansatte i samme afdeling har desuden hen over sommeren også forladt Nordea enten til fordel for konkurrenter eller nogle af de mange familiefonde, der opruster inden for køb og salg af virksomheder med henblik på at styrke deres position her.

Nordea bekræfter over for Insidebusiness fyringen af Morten Revsbech, men banken har indtil videre ikke yderligere kommentarer.

/ritzau/FINANS