Nordea foretrækker Telenor over TDC

En billig prissætning af Telenor og større eksponering mod andre markeder, herunder flere vækstmarkeder, gør, at Nordea foretrækker Telenor frem for danske TDC, der udelukkende må kæmpe med de svære markedsvilkår i Danmark.

Telenor løftede forventningerne til driftsmarginen for 2014. Fold sammen
Læs mere
Foto: DANISH SIDDIQUI
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det skriver Nordea i sin morgenberetning i forbindelse med en vurdering af Telenors regnskab for andet kvartal.

Telenor løftede forventningerne til driftsmarginen for 2014. Telenor venter nu en bedre driftsmargin i 2014 end 2013. Tidligere lød forventningerne på en driftsmargin på niveau med 2013.

- Det venter vi, at aktien bliver belønnet for, når den norske børs åbner, konstaterer Nordea, der også noterer sig, at omsætningen var på linje med forventningerne i markedet, mens driftsindtjeningen var bedre.


Telenor lukkede torsdag i 144,50 nkr. i Oslo, og det er stort det samme niveau, som aktien havde ved nytår.

- Især bidrager en stærk udvikling i Norge til en driftsindtjening, der var bedre end ventet. God udvikling i Sverige, Malaysia, Pakistan, Bangladesh og Indien bidrager også til det samlede billede, konstaterer Nordea, der også fremhæver, at Telenor siger, at konkurrencen fortsat er hård i Danmark.

Nordea har anbefalingen "hold" af TDC med et tilhørende kursmål på 52 kr. TDC lukkede tirsdag i 55,35 kr. efter en stigning på 0,4 pct.