Nordea-ansatte blev torsdag orienteret: Forandringer og fyringer på vej

Der er torsdag meldt fyringer og forandringer ud i Nordeas Markets-afdeling, som er en del af Wholesale Banking og har omkring 1000 medarbejdere.

Nordea. Arkivfoto. Fold sammen
Læs mere
Foto: LEHTIKUVA
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Markets-afdelingen, der indeholder aktier og handel med renteprodukter, lægges sammen blandt andet for at være mere klar til fremtidens udfordringer, lyder det fra Nordea.

Det skriver borsen.dk.

»Der er torsdag blevet meldt ud internt, at Wholesale Banking begynder en proces for at skabe en ny Global Markets-organisation. Det er en proces, der starter nu, og vi formoder at kunne melde ud omkring den endelige organisation i slutningen af året«, lyder det bekræftende fra Stine Wind, der er pressechef i Nordea til borsen.dk.

Hun forklarer, at målet er at skabe en ny Global Markets-organisation og styrke Nordeas rådgivning og betjening af kunder.

Wholesale banking-afdelingen yder rådgivning og tilbyder produkter, serviceydelser og finansielle løsninger til de største erhvervskunder og institutionelle kunder.

På nuværende tidspunkt er der ikke taget endeligt stilling til, hvor hårdt der eventuelt skal skæres i antallet af medarbejdere.