Nørresundby Bank tygger på købstilbuddet fra Spar Nord

Nørresundby Bank overvejer nu det købstilbud, banken mandag har modtaget fra Spar Nord, men der kigges også på andre alternativer.

Aktionærerne i Nørresundby Bank tilbydes to Spar Nord-aktier samt et kontant beløb på 309 kr for hver aktie i Nørresundby Bank. Fold sammen
Læs mere
Foto: Henning Bagger
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

Det meddeler Nørresundby Bank i en selskabsmeddelelse tirsdag eftermiddag.

- Vurderinger og sonderinger foretages med henblik på at optimere vilkårene for aktionærer, kunder og medarbejdere, hedder det i meddelelsen.

Nørresundby Bank har i sagen allieret sig med ABG Sundal Collier som finansiel rådgiver.

Aktionærerne i Nørresundby Bank tilbydes to Spar Nord-aktier samt et kontant beløb på 309 kr for hver aktie i Nørresundby Bank. Det svarer til kurs 425 kr og en præmie på 63 pct. i forhold til lukkekursen på Nørresundby Bank-aktien den 9. oktober, da Nørresundby Bank annoncerede planer om en fusion med Nordjyske Bank.

- Nørresundby Bank har selv åbnet lidt op for konsolideringsdrøftelser ved at starte diskussioner om en fusion med Nordjyske Bank. Vi har i en længere periode gerne villet have haft denne dialog med Nørresundby Bank, men har ikke kunnet få det. Nu er muligheden kommet qua fusionsdrøftelserne med Nordjyske Bank, sagde Lasse Nyby, administrerende direktør i Spar Nord, til Ritzau Finans, mandag oven på købstilbudet.