NNIT-topchef: Intet dramatisk i formandsskifte

IT-selskabet NNIT skal have ny bestyrelsesformand, da Jesper Brandgaard fratræder som bestyrelsesformand efter 15 år i stolen. Og selskabet administrerende direktør, Per Kogut, ser skiftet som en glidende overgang.

Per Kogut, topchef for NNIT. Fold sammen
Læs mere
Foto: Linda Kastrup
Lyt til artiklen

Vil du lytte videre?

Få et Digital Plus-abonnement og lyt videre med det samme.

Skift abonnement

Med Digital Plus kan du lytte til artikler. Du får adgang med det samme.

»For det første er der jo ikke noget dramatisk i det her. For det andet så får vi efter Jesper Brandgaard, der har været og er super god at samarbejde med, en mand i Carsten Dilling, der kender it-verdenen. Vi har en meget dygtig og kompetent bestyrelse generelt, og jeg regner med en glidende overgang i skiftet,« siger Per Kogut.

Det er bestyrelsen, der foreslår, at den nuværende næstformand, Carsten Dilling, der er tidligere topchef i TDC, overtager formandsstolen. Den endelige godkendelse skal dog ske på selskabets generalforsamling 8. marts.

»Jeg har nu været formand for bestyrelsen i NNIT i 15 år, og det er tid for en anden at tage over. I henhold til NNIT's retningslinjer for god selskabsledelse skal der udpeges en ny bestyrelsesformand på den ordinære generalforsamling i 2017,« oplyser Jesper Brandgaard i regnskabet.