NNIT-boss: Fortsat muligt med vækst på Novo Nordisk for hele året

Trods tilbagegang i salget til storkunden Novo Nordisk i årets første ni måneder, tror NNIT's administrerende direktør, Per Kogut, fortsat, at det er muligt, at det vil kunne øget salget til sin tidligere ejer for hele året.

ARKIVFOTO: NNIT-boss Per Kogut Fold sammen
Læs mere
Foto: Linda Kastrup

»Da vi gik på børsen, havde vi en segmentguidance, der viser en vækst på Novo Nordisk på mellem 0 og 5 pct. Det tror vi stadigvæk på, at vi lander på i år,« siger Per Kogut til Ritzau Finans.

I årets første ni måneder faldt omsætningen på Novo Nordisk med 1,5 pct. til 923,9 mio. kr., og Novo Nordisk udgjorde dermed næsten halvdelen af selskabets samlede omsætning i perioden på 1877,4 mio. kr.

»De første ni måneder viser et lille fald på 1,5 pct. i Novo Nordisk-omsætningen, så vi skal have et godt fjerde kvartal for at komme i positivt terræn igen - den mulighed er der,« tilføjer Per Kogut.

Mens Novo Nordisk-omsætningen altså er faldet, kan han glæde sig over stor vækst på andre områder. Det gælder særligt på "Enterprice" og "Finance", hvor selskabet i årets første ni måneder har haft vækstrater på henholdsvis 30,8 pct. og 26,0 pct.

Samlet ligger NNIT's organiske vækst på 6,3 pct. for perioden.