NNIT ansætter i stor stil - i udlandet

NNIT fortsætter oprustningen på medarbejdersiden, men det er primært i udlandet, i lande som Kina, Filippinerne og Tjekkiet, at selskabet ansætter.

Foto: Jonas Skovbjerg Fogh. - It-ressourcer er en knaphed i Danmark, og hvis jeg skal ud at konkurrere, så skal jeg overbyde andre for at få de her folk, og så bliver jeg dyrere, siger administrerende direktør Per Kogut fra NNIT
Læs mere
Fold sammen

- It-ressourcer er en knaphed i Danmark, og hvis jeg skal ud at konkurrere, så skal jeg overbyde andre for at få de her folk, og så bliver jeg dyrere, siger administrerende direktør Per Kogut fra NNIT til Ritzau Finans.

Derfor kigger selskabet mod udlandet til steder, hvor der er kompetencer til rådighed til billige penge.

- Vi har ret nemt ved at få fat i dygtige folk, også ret erfarne folk, uden for landets grænser i vores offshore-destinationer. Så det er det, vi gør. Det gør, at vi har kompetencerne, kapaciteten og det rigtige omkostningsbillede. Det er det, som gør, at vi er så konkurrencedygtige, som vi er, siger Per Kogut.

Ved udgangen af tredje kvartal havde NNIT 2790 fuldtidsansatte, og det er en vækst på 251 i forhold til samme tidspunkt året før. Heraf er medarbejderantallet i udlandet øget med 238, mens det kun er øget med 13 i Danmark.