NKT præciserer forventningerne

NKT Holding præciserer forventningerne til 2015, hvor selskabet nu venter en organisk vækst på omkring 3 pct.

Foto: NKT/J.Ellebo. NKT Holding præciserer forventningerne til 2015, hvor selskabet nu venter en organisk vækst på omkring 3 pct. og en stigning i den operationel EBITDA-margin i standardmetalpriser på omkring til 0,5 pct.point fra 9,6 pct. i 2014.
Læs mere
Fold sammen

NKT Holding præciserer forventningerne til 2015, hvor selskabet nu venter en organisk vækst på omkring 3 pct. og en stigning i den operationel EBITDA-margin i standardmetalpriser på omkring til 0,5 pct.point fra 9,6 pct. i 2014.

Tidligere ventede selskabet en organisk vækst på op til 3 pct. og en stigning i EBITDA-marginen på op til 1 procentpoint.

Det fremgår af selskabets regnskab for andet kvartal.

Selskabets forventninger til Nilfisk-Advance er nedsat til en flad organisk vækst, og marginen for det operationelle EBITDA ventes nu at blive reduceret med omkring 1 procentpoint i forhold til de tidligere ventede 11,7 pct.

I NKT Cables ventes endvidere nu en organisk vækst på omkring 5 pct., mod en tidligere ventet nulvækst, og forventningerne til den operationelle EBITDA-margin er justeret til omkring 9 pct. fra tidligere 8,5-9,0 pct.

Senioranalytiker i Sydbank, Jacob Pedersen, kommenterer regnskabet: