Nilfisk har stor fremgang i USA

NKT’s division for rengøringsmaskiner, Nilfisk, kom ud af tredje kvartal 2016 med en omsætning på 250,3 mio. euro og et operationelt EBITDA-resultat på 26,6 mio. euro.

- I tredje kvartal var Nilfisks organiske vækst drevet af EMEA og Americas og operationel EBITDA-margin blev forbedret med 1,3 pct.point til 10,6 pct. på grund af højere bruttomargin, skriver selskabet i sit regnskab. Fold sammen
Læs mere
Foto: MORTEN JUHL

Dermed løftede divisionen omsætningen fra 230,5 mio. euro i samme periode sidste år, mens det operationelle EBITDA-resultat steg fra 21,2.

- I tredje kvartal var Nilfisks organiske vækst drevet af EMEA og Americas og operationel EBITDA-margin blev forbedret med 1,3 pct.point til 10,6 pct. på grund af højere bruttomargin, skriver selskabet i sit regnskab.Væksten var på 11 pct. i Americas, 4 pct. i EMEA-regionen, mens den organisk faldt med 13 pct. i Asien- og Stillehavsregionen.

NKT skriver desuden, at det besparelseprogram, som frem mod 2019 skal skære omkostningerne med 35 mio. euro, forløber efter planen